Az a benyomásom, hogy a németek nem értenek a hús elkészítéséhez. Naponta két melegételt kapunk amit egy jobbfajta menzán tehetünk magunkévá. Pl ebédre mindig van leves, 3 féle kaja(ebböl legalább egy mindig vega), 3 féle körettel, és legalább 4 féle saláta, meg puding. Szóval tényleg ne egy ilyen menzát képzelj hanem egy olyat ahol szivesen eszel. Változatos kaják, friss saláták, de a hús eddig egszer sem izlett. Nem csoda h itt ennyi a vega, én is lassan az leszek. A marha az mindig rágós, alig bírom elvágni. A disznóhús mindig büdös. Szerintem itt nem azért van az étlapon a hús, mint nálunk hogy "fuu, most eszek egy jó csülköt...mondjuk egy kis törtkrumplival". Hanem éppen forditva, csak azért teszik a tányérra mert ehetö, és nem azért mert esetleg élvezetes elfogyasztani.
Sült csirke is volt egyszer. Néztem is hogy miért hagyja ott mindenki a börét, hát az a legjobb az egészben. Hát mert benne hagyják a tollak végét, az apró pihéket HÁÁÁ HÓÓÓGY LACCCI, MIRE GONDÓÓLSZ??? Alatta a hús meg félig átsülve(inkább csak föve), élvezhetetlen, semmilyenizü akármi...há´mire jó ez?
Amikor meg húsleves van akkor az is mindig kicsit fura szagú, de legalább nem olyan rossz izü. "-Jó, tegyük bele a kockára vágott marhát, zöldségeket, tésztát...így jó lesz Karl? -Igen Friedrich, csak aizét ne felejtsd ki amitöl jó büdös lesz! -Ja azt semmiféleképpen!"
Találtam nem messze egy éttermet "mit ungarisches spezialitäten"...megnézzük a hétvégén. Egyébként az étteremben samstags-live musik a helyi kordagyuriékkal, kihagyhatatlan.